Vi søger testinstallationer for vores nye HS PLUS hybrid luft-vand varmepumpe

Går du og overvejer at skifte din kedel ud med en varmepumpe, så se her:

Har du en oliekedel, gaskedel eller en træpillekedel, som fungerer fint og ikke er klar til at blive udskiftet, så har vi et godt tilbud til dig.

HS Tarm lancerer en ny type hybrid varmepumpe, der passer ind i din varmeinstallation og kan arbejde sammen med din nuværende kedel. Varmepumpen kommer til at varetage den primære opvarmning og din gaskedel/oliekedel/træpillekedel træder til, når der er behov for dette, hvilket der ofte vil være på de koldeste dage i vintermånederne.

Varmepumpen bliver den primære varmekilde, og du kan ændre BBR for dit hus, så det bliver registreret som et el-opvarmet hus. Dimensioneringen af varmepumpen skal resultere i en dækning på mere end 50 % af det årlige energibehov. Dette hjælper vi gerne med at beregne.

Dermed kan du få nedsat elvarmeafgiften på alle dine kWh over 4.000 pr. år.

Hybrid-løsningerne er specielt interessante for de huse, der har et forholdsvist stort forbrug, og som kræver højere temperaturer i radiatorerne om vinteren.

Investeringen vil ofte være tilbagebetalt på 4 - 5 år afhængigt af din nuværende varmekilde og energiforbrug.

Er du interesseret i at høre mere og eventuelt være med til at teste vore nye hybridvarmepumper, så ring til os på 97371511 eller skriv en e-mail til os på info@hstarm.dk