Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Serviceapp er nu på trapperne..

Appen skal sikre kvalitet i vores service på varmepumper og gaskedler.

"Uden hjælp fra Erhvervshus Midtjylland var vi ikke kommet så langt", siger direktør Hans Martin Sørensen.

For at ruste os bygger vi et service-ben oven på salget og vi er ved at lægge sidste hånd på udviklingen af en app, der skal bruges i forbindelse med service på kundernes varmeløsninger.

"Vi er klar til at gå i luften med vores service-app om en måneds tid. Når det først ruller bliver det et godt planlægningsværktøj til vores servicemontører, som kører ud til kunder i hele landet”, siger direktør Hans Martin Sørensen.

Appen skal give et højere informationsniveau mellem servicemontørerne rundt i Danmark og de interne teknikere i Vestjylland.

"Det bliver let at samle kundernes tilbagemeldinger på en installering eller et eftersyn, og det bliver en vigtig del af vores kvalitetssikring", påpeger direktøren.

Erhvervshus Midtjylland har været involveret fra starten af processen og kom med forslag om en ansøgning til Innobooster, og det har givet et positivt resultat.

"I en lille virksomhed som vores er det en stor gevinst, at der er nogle udefra, som vil involvere sig og pege på, hvor vi kan få hjælp til at udvikle virksomheden", understreger Hans Sørensen.

Han har ellers ”altid ment, at det var bedst at holde konsulenter lidt på afstand”. Men det gælder ikke her.

”Lige fra første gang vi mødtes, var Jens lynhurtig til at forstå vores udfordringer. Dengang for nogle år siden stod vi foran at udvikle it-systemet fra at være gearet til fem store kunder til 5000 små”, siger Hans Sørensen om virksomhedskonsulent Jens Foged fra Erhvervshus Midtjylland.

"Jens har været en engageret og konstruktiv sparringspartner, som kommer med gode indspil til de projekter, vi vil i gang med. Vi var ikke nået så langt uden den hjælp bl.a. ansøgningen til Innobooster for at udvikle vores nye app", fremhæver Hans Sørensen.

HS Tarms ene servicemontør er blevet til fem. Og målet er 10 i 2025. Næste skridt bliver at få udviklet en salgsapp, som skal bygge videre på den første app.

Læs mere om Erhvervshus Midtjylland her :

https://erhvervshusmidtjylland.dk/content/ydelser/hs-tarm-udvikler-service-app/a7b0dd38-0971-4a8c-b157-49621bcbcc2d/

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Gå til Pressemeddelelser
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!