Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Hargassner

Hargassner biokedler

Hargassner - mange års praktisk erfaring med udvikling af avanceret opvarmningsteknologi for biomasse kombineret med Gilles ‚erfaring inden for konstruktion af industrianlæg.

Hargassner har mange års erfaring inden for biomassevarmeteknologi - en know-how, der resulterer i enorme teknologiske fordele med Hargassner biomassevarmesystemer op til 330 kW. Erfaringen fra de to virksomheder inden for designteknik og kontrolsystemdesign sikrer de bedste ideer og løsninger. Det betyder, at vi har særlig know-how inden for industrielle varmeanlæg. Afhængigt af de specifikke krav og det anvendte brændstof (flis, pellets samt andre biogene brændstoffer) planlægges alle projekter individuelt og tilpasses til de respektive behov. På grund af vores erfaring med de praktiske krav til forskellige varmeløsninger i den industrielle sektor er alle vores varmesystemer designet til kontinuerlig højtydende brug.

Vi tilbyder en bred vifte med systemer, der tilbyder en ydelse på op til 2.500 kW! Fra hoteller, catering og handel gennem gartnerier og varmeanlæg til store kommercielle og industrielle virksomheder står vores industrielle varmesystemer for maksimal pålidelighed i hård kontinuerlig drift. Massive reduktioner i varmeomkostninger gennem brug af pellets, flis eller andre biogene brændstoffer samt brugen af ​​det træaffald, der genereres i virksomheden, sikrer et hurtigt investeringsafkast.

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Gå til Værd at vide
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!