Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Strateo 6 kW luft/Vand varmepumpe

Så er den første Block Strateo varmepumpe Installeret og alle parter er særdeles tilfredse med resultatet.

Varmepumpen er installeret af Nordvestjysk Energiteknik.  Denne varmepumpe er med opstart og service abonnement, som vi tilbyder hos HS Tarm i forbindelse med salg af vores varmepumper.

Vores nordjyske servicemontør Jørgen, som står ved varmepumpen, er certificeret kølemontør og har stor erfaring med vores varmepumper.

Personligt bliver det nok min favorit varmepumpe – idet den er kompakt og kan passe ind alle steder.” siger Niels Rosenvinge Lundbye fra Nordvestjysk Energiteknik.

Block Strateo er en nyhed i 2022 hos HS Tarm

Strateo – En De Dietrich varmepumpe med mange gode kvaliteter. Varmepumpen tilbyder den allerbedste ydelse på markedet mht. lydniveau, varme og varmt brugsvand. Varmepumpen er pladsbesparende og kompakt og dermed kan den let installeres i et skab. Varmepumpen giver et højt komfortniveau for hele familien, garanteret af den integrerede 190 liters varmtvandsbeholder. Genanvendelige materialer er valgt for at begrænse kulstofaftrykket, hvilket sikrer at den opfylder allerede fremtidige miljøbestemmelser for nybyggeri. Indedelen har et lydtryk på kun 22 dB.

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Gå til Cases
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!