Varmepumper

Biokedler

Gaskedler

Større anlæg

Lagertanke og beholdere

Radiatorer

Elkedler

Sol

Ældreboliger med nye gaskedler

I Humlebæk ligger 20 ældreboliger, som har fået installeret nye gaskedler og varmtvandsbeholdere fra HS Tarm tilbage i september 2021.

Selve installationerne er lavet af Nordsjællands VVS.

3 mand gik og hev de gamle gaskedler ned, som var omkring 20 år gamle -  og samtidig fik de sat de nye WMS EVO gaskedler op. Dagligt fik de gang i 3 kedler som blev monteret i et skab i entreen i alle lejlighederne. Det er en fin og kompakt løsning hvor der er god plads når der skal laves service på kedlerne.

Ældreboligerne har tilkøbt en service aftale med HS Tarm, hvilket betyder at vi servicerer kedlerne 1 gang hvert andet år i henhold til lovgivningen for gaskedler.

Boligerne er 2- og 3- værelses lejligheder med en middel isolering og radiatorer i alle rum. Temperaturen ligger ofte mellem 23-25 grader i de fleste lejligheder fortæller viceværten.

Gaskedlerne er en model WMS EVO kedel som selv regulerer forbrændingen og på den måde er den klar når biogassen melder sin ankomst.

Varmtvandsbeholderne er 60 liters Aqua Stora Compact beholder med studse i begge ender, hvilket gør det nemt at installere i et skab og samtidig også let at servicere efterfølgende.

Har du brug for rådgivning?

Find forhandler
Gå til Cases
Få gode tilbud og gode råd om din varmeløsning!